Kropsbehandlinger

Autentisk Kinesisk Kropsbehandling – behandling af krop og sjæl

Fengming Kinesisk Massage tilbyder en lang række af behandlinger med massage. Neden for kan du læse om de forskellige pakker vi tilbyder.

Kinesisk Oliemassage

Helkropsmassage med parfumefri olie. Der behandles med trykmassage, hvor fingre, knoer og albuer bruges til at massere. Giver velvære og ny energi til kroppen.
Varighed: 45 min Pris: Kr. 450,-

Behandling med ægte kinesiske natur produkter.
Varighed: 45 min Pris: Kr. 525,-

Dybdegående/ fysiurgisk massage

En dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blod-gennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.
Varighed: 60 min Pris: Kr. 700,-

Ønsker du behandling mod smerter, kan vi tilbyde denne massage med kinesiske urter.
Varighed: 90 min Pris: Kr. 950,-

Komplet helkropspeeling med helkropsmassage

Helkrops scrub med saltpeeling eller melon peeling. Derefter afskylning under bruser. Fjerner de døde hudceller og giver meget blød og lækker hud. Efterfulgt af papaya body mask. Derefter afskylning under bruser. Afsluttes med helkropsmassage med parfumefri olie. Der behandles med trykmassage, hvor fingre, knoer og albuer bruges til at massere. Giver velvære og ny energi til kroppen.
Varighed: 60 min Pris: Kr. 750,-

Hotstone massage

Helkropsmassage og behandling med varme sten. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne, hvorved musklerne afslappes, og du føler stort velvære.
Varighed: 60 min Pris: Kr. 500,-

kinesisk-massage-fengming-Sportsmassage
Sportsmassage

Sportsmassage er både for dig, som motionerer på fritidsplan og for dig, som træner intensivt og ofte. Hovedformålet med sportsmassage er at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Sportsmassage kan også bidrage til at løsne anspændte muskler, lindre hævelse og samtidig minimere risikoen for skader.
Varighed: 60 min Pris: Kr. 700,-

Shirodhara Massage

En massage der skal opleves; en sand afstressende massage for både krop & sind. Shirodhara er en uforvarende wellness-behandling, født af den tusinde år gamle Indiske Ayurvediske lære. Dens påvirkning afhjælper akkumuleret stress med en dyb afslapning, som forbedrer sansernes modtagelighed for indtryk og formildner angst, stress, koncentrationsbesvær og søvnforstyrrelser. Den hjælper med at forbedre syn, hukommelse, cirkulation og forøger cirkulation og udrensningsprocessen. En genvinding af energi med noget magisk indeni. Behandlingen starter med 60 min. afslappende massage, derefter 20 min. Shirodhara (en tynd strøm af varm olie på et fokalt punkt på panden). Efterfulgt af en dejlig hovedbundsmassage.
Varighed: 90 min. Pris: Kr. 950,-

Telefontid

✆ Ring på +45 22 63 21 17

Behandlinger

Vi behandler efter aftale

Reception

Personlig henvendelse & salg af gavekort: